Pravila i uslovi korišćenja

Ko smo mi? 

www.svesnapaznja.com je sajt za promociju autorskog programa za lični razvoj “Razvoj svesne pažnje, za celu porodicu“ kreiranog od strane Marije Leskovac. Program ima isključivo edukativnu svrhu sa naročitim ciljem ličnog, tj. duhovnog razvoja roditelja i dece i ni na koji način ne može zameniti niti imati ulogu terapijskog (medicinskog ili psihološkog) rada.

Program obuhvata sadržaj radionica za decu i porodice, inividualne sesije, blog kao i dodatne buduće online sadržaje poput webinara, newsletter-a i sl. Prijavom i učešćem na bilo kom delu programa potvrđujete da ste upoznati i prihvatate svrhu i ograničenja opisanog programa.

Zaštita prava 

Kompletan sadržaj sa ovog sajta: tekstovi, slike, audio i video materijali podleže autorskom pavu. Kopiranje i umnožavanje pomenutog sadržaja nije dozvoljeno bez saglasnosti autora. 

Komentari 

Sadržaji koje posetioci ostave u vidu komentara na sajtu se čuvaju, kao i IP adrese i string korisničkog agenta kako bi se otkrili mogući spamovi.

Komentari koji su uvredlivi na osnovu pola, rase, vere ili su u bilo kojoj meri nepristojni i neprimerenisadržaju sajta biće izbrisani kao i njihovi autori bez prethodnog obaveštenja ili traženja saglasnosti od istih. 

Kolačići i lični podaci 

Ukoliko ostavite neki komentar na našem sajtu možete biti upitani da li želite da Vaše ime, E-mail adresa ili web stranica budu sačuvani u kolačićima kako ne biste morali da upisujete te podatke svaki put iznova kada ostavljate komentar na ovom sajtu. Ova vrsta kolačića ima trajanje od godinu dana i služi isključivo Vama kao olakšica. Ukoliko posetite našu log in stranicu postavićemo privremene kolačiće da utvrdimo, da li Vaš browser prihvata iste. Ovaj kolačić ne sadrži nikakve lične podatke i gasi se nakon što zatvorite Vaš browser.

Kada se ulogujete takođe će se postaviti nekoliko kolačića da se sačuvaju Vaši podaci za logovanje kao i za opcije na Vašem ekrenu. Kolačići za logovanje traju dva dana a opcije za ekran godinu dana. Ukoliko odaberete „remember me“ Vaš automatski log in će trajati dve nedelje. Ukoliko se izlogujete sa Vašeg naloga, kolačići za logovanje će biti uklonjeni.